Andrei Tiu

ExpoRomania / Andrei Tiu

Andrei Tiu

Fondator al agenției de Digital marketing “Marketiu”

ABOUT

1. În cadrul evenimentului ExpoRomânia, ne propunem să oferim workshop-uri și Training gratuit pentru afacerile participante, pentru îmbunatățirea performanțelor de business ale acestora. În domenile de IT și Servicii Profesionale, îl avem invitat pe Andrei Tiu, Fondator al agenției de Digital marketing “Marketiu” – cu sedii atât în Londra cât și în București – pentru a oferi un Masterclass în folosirea inovațiilor tehnologice în Marketing. În cadrul acestui training vor fi dezvăluite modalitățile moderne prin care afacerile se pot promova mai profitabil în mediul online, explorând subiecte precum Inbound Marketing, Lead Generation și comportamentul online al liderilor departamentelor de business (Decision-makers).
2. Tot din seria sesiunilor de Training gratuit pentru afacerile participante ExpoRomânia, vom oferi pentru sectorul de Turism un Masterclass explorând trend-urile moderne de Promovare Online agentii de turism și hoteluri. Pentru aceasta, îl avem invitat pe Andrei Tiu, Fondator al agentiei de Digital Marketing “Marketiu” – cu sedii atât în Londra cat și în Bucuresti – și #1 Bestselling Author in Digital Marketing pentru Turism. Andrei va vorbi despre folosirea inovatiilor tehnologice în Marketing-ul afacerilor din zona de Turism și va dezvalui modalitatile moderne prin care afacerile din acest sector se pot promova mai profitabil în mediul online, atragand mai multi turiști și devenind mai populare.

3. Pentru o afacere modernă, alinierea departamentelor de Vânzari și Marketing este esențială pentru creșterea profitabilității și obținerea unui avantaj competitiv în mediul comercial. Pentru a veni în ajutorul afacerilor de tip B2B participante la ExpoRomânia, organizăm un Workshop gratuit explorand cele mai noi strategii de aliniere ale acestor doua departamente și cum în calitate de antreprenor, persoana de Vânzari sau lider in Marketing, puteți folosi aceste strategi în scopul creșterii cifrei de afaceri. Masterclass-ul va fi ținut de Andrei Tiu, Director al agenției de Marketing Online “Marketiu”, autor contributor Start-up.ro și moderator al podcast-ului “The Marketing Innovation Podcast Show”