Adina Todea

ExpoRomania / Adina Todea

Adina Todea

Consultant in afaceri

ABOUT

ADINA TODEA Ardelean

Consultant in afaceri (management, project management, strategie de marketing, comunicare – online si offline), Startup (plan de afaceri, misiune, viziune, echipa..), Bussines si Life Coach,

Despre:

* Din 2004 este in antreprenoriat. Ca si copil a fost pasionata de a ajuta, vindeca si mai ales a vorbi cu oamenii.

* Are mai mult de 600 de ore de formare in domenii precum comunicare, negociere, antreprenoriat (de la idee, startup, crestere, stabilizare…), management, strategie de marketing, vanzare, finante si peste 1000 de ore de formare in dezvoltare personala.

* Are sute de ore de comunicare fata in fata, in public, prin email cu colaboratori, clienti, furnizori.

* In ultimii 2 ani s-a specializat pe a-i ajuta pe altii. Are cateva zeci de firme si persoane pe care le-a ajutat in drumul lor in cariera, afaceri, relatii.

* A colaborat in proiecte si afaceri cu multi dintre cei mai importanti antreprenori si speakeri din Romania (Dan Stefan – Autonom rent a car, Marius Ghenea, Dragos Popescu – Diagma, Andy Szekely, Burcash, Tedy Necula –regizor filme inspirationale, Dacian Palladi – fost city manager Oradea, Daniel Cosnita – presedinte Clustero, Marius Alexa – Afaceri.ro s.a).

Istoric

Antreprenor/ Consultant/ Business Coach

  • Detin o afacere in domeniul organizarii evenimente si decoratiuni de evenimente, deschisa in 2004
  • Impreuna cu sotul meu activam in domeniul distributiei si promovarii de produse vini-viticole din 2009
  • 2012 la nivel national am inceput colaborarea cu evenimente de business, (Business Days, Afaceri.ro s.a.)
  • Am reprezentat comunitatea antreprenoriala locala in evenimente nationale
  • Am deschis si am creat agentia de organizari de evenimente. De-alungul timpului cele mai multe au fost cele legate de antreprenoriat, insa am avut o prezenta buna in evenimente sociale (divertisment si caritabile)
  • 2015 am pus bazele primului club de business networking din regiune – au fost si altele, insa pana in 2018 septembrie a ramas singurul existent in Oradea
  • Incepand din 2017, am ajutat mai multi antreprenori prin metode de consultanta si coaching in diverse domenii (marketing – lansare, strategie, pozitionare, branding), dezvoltare personala, consutanta in Startup (am ajutat peste 100 de persoane)
  • De un an m-am specializat pe consultanta/mentorat si business Coaching