Despre noi

ExpoRomania / Despre noi

Expo România este un concept nou de promovare a produselor și serviciilor oferite de firmele românești ce urmărește creșterea competitivității acestora pe piața internațională printr-o expoziție permanentă țintită către diaspora.

Este un proiect de identitate națională care, sub acest brand, organizează expoziții exclusiv pentru firmele românești din țară și din străinătate. Produsele și serviciile lor vor fi promovate în fiecare țară unde sunt comunități de peste 100.000 de români (spre exemplu Belgia, Spania, Italia, Franța, Norvegia, Marea Britanie și multe altele). Totodată, platforma oferă și posibilitate de vânzare a acestor produse și servicii.

Este o rampă de lansare pentru dezvoltarea relațiilor Business To Business (B2B) între firmele românești și cele străine.

Programul Expo România este astfel un centru solid de afaceri pentru cei care doresc să investească într-un concept patriot, investitorii având posibilitatea de a deveni atât acționari ai programului propriu-zis cât și al Clubului de Afaceri care este în proces de implementare.